Valmennuskurssin toimitusehdot

Kurssin järjestämisestä vastaa Lekantti Oy (y-tunnus 3108056-8) Eteläesplanadi 2, 00130 Helsinki. Sähköposti niko@puranen.net. Puhelin 0400864825.

 

 1. Voit osallistua kurssille, jos olet hakemassa opiskelupaikkaa oikeustieteellisestä tiedekunnasta vuonna 2020 ja olet täyttänyt 18 vuotta.
 2. Ilmoittautumisen yhteydessä sinun on annettava postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
 3. Ilmoittautumalla kurssille saat henkilökohtaisen käyttöoikeuden kurssimateriaaliin 31.7.2020 saakka.
 4. Ilmoitettu hinta sisältää arvonlisäveron. Hinnan päälle ei tule piilokuluja.
 5. Saat käyttöoikeuden kurssille 7 vuorokauden sisällä tilauksesta.
 6. Voit peruuttaa ilmoittautumisesi veloituksetta 14 vuorokauden kuluessa ilmoittautumisesta. Kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta ei ole kuitenkaan sen jälkeen, kun olet kirjautunut ensimmäisen kerran kurssialustalle.
 7. Toimitamme tuotekuvauksessa mainitun sisällön kurssialustalle vaiheittain kurssin edetessä. PÄIVITYS 9.4.2020: kurssin sisältö mukautetaan tukemaan sähköiseen valintakokeeseen valmistautumista. Tämä voi tuoda muutoksia sisältöön.
 8. Kurssi on henkilökohtainen, eikä käyttöoikeutta kurssiin tai kurssin materiaaliin saa luovuttaa edelleen. Edelleenluovutus katsotaan sopimusrikkomukseksi, josta seuraa korvausvelvollisuus. Edelleenluovuttaja on velvollinen korvaamaan kurssin hinnan sekä 200 euron sopimussakon jokaisesta edelleenluovutuksesta.
 9. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun sähköpostiisi. Laskulla on 14 vuorokauden maksuaika.
 10. Kurssin kysymys & vastaus palstalla vastaamme olennaisimpiin valintakoekirjallisuuteen ja valmistautumiseen liittyviin kysymyksiin yleisellä tasolla.
 11. Lekantin vastuu rajoittuu maksetun kurssin hintaan.
 12. Jos tätä sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
 13. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
 14. Voit saattaa riita-asian myös kotipaikkasi käräjäoikeuden käsiteltäväksi.

 

 

Valikko